Dezember 2023

Bitcoin-priset sjunker under $ 9000, vilket är en återgång i sikte

Kungen på cryptocurrency Bitcoin Era har legat ganska lågt de senaste dagarna och nu när Bitcoin-priset har sjunkit med nästan 200 $ från de höga dagarna som noterats till 9195 $.

Men Bitcoin-priset har sänkts sedan 24 juni då det handlade högt över $ 9600-märket efter att ha berört $ 9700-märket två gånger den 23 juni

Relaterade inlägg
Bitcoin-priset går nära $ 9130; uptrend framåt?
Bitcoin-pris i intervalläge, kommer köpare att övervinna 10 000 dollar?
Bitcoin-priset varierar nära 9240 $; bearish fraktal framåt?
Bitcoin-priset faller mot stödet för $ 9200

Bitcoin-priset förväntas se en återgång

Första saker först, Bitcoin och huvud och axlar mönster har en historia tillsammans, kan det vara ett omvändt mönster och kan det vara ett rakt framhuvud och axlar. Tidigare har vi sett så många som fyra huvud- och axelmönster som visas tillsammans.

I skrivande stund stod BTC-priset på 8964,88 dollar medan Trading-analytikern Trading Guru tror att cryptocurrency flyttar in i kontemplationszonen

Guru anser att cryptocurrency flyttade in i Corona drabbade den ekonomiska nedgången som tog världen i takt med mitten av mars 2020 och sedan dess har den varit i en återhämtningsfas.

Guru räknar med att kungen av cryptocurrency kommer att gå långt över 10 000 dollar mark under de kommande månaderna och med tanke på att Bitcoin alltid har visat tendenser att röra sig över märket under Q3 och Q4 på ett år är det mycket möjligt att cryptocurrency skulle träffa märket. Skakiga rörelser kan dock förväntas flytta förbi på alla sidor.

Friskrivningsklausul: Informationen är inte handelsråd utan en informativ analys av prisrörelsen. Cryptopolitan.com ansvarar inte för några investeringar baserat på informationen på denna sida.