Dezember 2023

Bitcoin-prisen falder til under $ 9200, hvad er det næste?

Om aftenen den 9. juli faldt Bitcoin Loophole prislinjen mod $ 9200 niveauet. Crypto-analytikere på TradingView troede, at BTC-prisen ville have flyttet sig over $ 9700-mærket efter at have brød sig ud af faldende trendlinjer.

Galaxy Digital CEO, Novogratz understøtter at have mindre Bitcoin-investeringer end guld

Kinnari Prajapati er en TradingView-analytiker, der troede, at cryptocurrency rejser i en faldende parallel kanal, og at den muligvis vil se et breakout snart.

Cryptocurrency kan observeres danne bølger inden for den faldende parallelle kanal. Den har allerede testet kanalens modstand tre gange før, mens den testede den fjerde modstand den 9. juli. I henhold til ideen skulle cryptocurrency have flyttet sig mod $ 9800 til $ 9900 niveauet efter at have brød ud af modstanden fra den faldende parallelle kanal.

Den 9. juli blev BTC-prisen bearish og vendte tilbage fra modstanden efter at have testet den. I øjeblikket er cryptocurrency flyttet under niveauet $ 9200.

Hvad kan du forvente af Bitcoin’s pris?

Lingrid er en TradingView-analytiker, der mener, at cryptocurrency vil bryde ud af et faldende kilemønster, som de tegnet på 4H-diagrammet for BTCUSD-paret.

Analytikeren fremhævede den første modstand nær $ 9750-mærket, og de troede, at BTC-prislinjen bevæger sig mod den første modstand. I henhold til ideen, hvis cryptocurrency bryder forbi den første modstand, bevæger det sig dårligt mod den anden modstand nær 11000 $ -mærket.